Om oss

Välkommen till Brödernas

Som namnet antyder startades Brödernas Restauranger av två bröder, Jonas och Joakim Wiklander, med visionen att skapa Stockholms bästa burgare. Det hela tog fart med en första restaurang på Liljeholmskajen år 2016. Därefter har vi expanderat och idag har vi många restauranger i Stockholm samt andra städer. I januari 2019 tog vi in nya bröder i form av entreprenören Monir Kalgoum och det svenska NHL-proffset Mika Zibanejad (New York Rangers). Dessutom öppnar vi snart en restaurang på Marbella!

Kommer burgartrenden dö ut?

Vissa säger det. Vi är inte så övertygade. Hamburgare har funnits i 70 år och utvecklas hela tiden. Idag efterfrågar många inte bara en riktigt god hamburgare i Stockholm, utan vi ser även att antalet som suktar efter den bästa veganburgaren i Stockholm ökar. Naturligtvis hittar du riktigt bra veganburgare och vegoburgare på våra restauranger!

Mysig inredning, god mat & bra service

När du äter på någon av våra restauranger i Stockholm kan du förvänta dig en familjär stämning. Vi får ofta höra att det känns som att komma hem till någons vardagsrum. Ett kvitto på att vårt koncept fungerar!

glada män utanför Brödernas Södermalm

Take away, onlinebeställning & foodtruck

Förutom fysiska besök på våra restauranger kan du naturligtvis beställa take away eller beställa hem maten online (varierar beroende på restaurang och din adress). Dessutom har vi en foodtruck, perfekt för fester eller andra tillställningar. När du bokar vår foodtruck har ni foodtrucken under 2 timmar, vilket brukar vara lagom länge. Om du är intresserad av att boka vår foodtruck, mejla oss!

Välkommen att testa våra grymma hamburgare!