Interiör på Brödernas restaurang på Kungsholmen

Kungsholmen

Sugen på en riktigt god hamburgare på Kungsholmen? Missa inte ett besök på vår restaurang där vi serverar napolitansk pizza, goda sides och så klart saftiga hamburgare. Självklart kan du också ta take away.

Hugg in på en saftig hamburgare på Kungsholmen

Välkommen till Brödernas Kungsholmen när du vill käka hamburgare på Kungsholmen. Restaurangen hittar du på Scheelegatan 20, bredvid Stockholms Tingsrätt. Hit tar du dig med tunnelbanan till Rådhuset, eller till cykel eller fots. Oavsett om du väljer en hamburgare med kött, en vegetarisk burgare, en fräsch sallad vågar vi tro att du kommer bli mätt och glad.

hugg in på en grym hamburgare på Kungsholmen
Njut av en schysst burgare på Kungsholmen

Mysig stämning och god mat på Kungsholmen

Hamburgare behöver inte vara lika med att äta snabbt och därefter springa vidare. För oss var det därför viktigt att inreda alla våra restauranger på ett avslappnat och mysigt sätt. Våra gäster ska inte ha bråttom. Tvärtom bjuder vi in till ett schysst häng och våra restauranger passar för familjemiddagen, dejten, kompishänget och helt enkelt när du är sugen på en grym hamburgare på Kungsholmen.

Så här skapar vi våra hamburgare

Brödernas skapades med strävan att servera Stockholms bästa burgare. Vi arbetar med de bästa råvarorna och bakom våra recept finns en stor dos kärlek och tålamod. Självklart är köttet och brödet avgörande för att du ska kunna njuta av en riktigt bra hamburgare på Kungsholmen. Inte minst är själva hopsättningen av hamburgaren kritisk och vi har arbetat länge för att få till rätt balans bland alla delar i burgaren. Köttet är en blandning av kött och talg och hamburgaren smashas. Allt detta gör vi för att du ska få en hamburgare på Kungsholmen som är saftig, inte för kompakt och lagom fet och salt. Till detta har vi hemgjord majonnäs och ett briochebröd som tillsammans med övriga toppings binder ihop allting. Har vi Stockholms bästa burgare? Välkommen att prova och avgör själv!

Våra andra restauranger i Stockholm

  • Liljeholmskajen
  • Södermalm, Tjärhovsgatan
  • Södermalm, Skanstull
  • Östermalm
  • Sickla
  • Åkersberga
  • Botkyrka
  • Gustavsberg
Stockholms bästa burgare? Boka bord hos oss och avgör själv!