utanför Brödernas Södermalm, Tjärhovsgatan

Södermalm

Går din jakt på Stockholms bästa burgare via Söder? Missa då inte ett besök på Brödernas på Södermalm. På menyn hittar du bland annat napolitansk pizza, hamburgare och så klart de perfekta sidesen som gör din hamburgare på Södermalm ännu bättre.

Grymma hamburgare på Södermalm

Vår första Brödernas restaurang öppnades vid Liljeholmskajen, strax söder om Söder med strävan att skapa Stockholms bästa burgare. Idag är vi glada att ha två restauranger på Södermalm! Välkommen förbi någon av våra restauranger när du är sugen på hamburgare på Södermalm och ett schysst häng.

Bild på en av våra grymma hamburgare och pommes frites

Välkommen till Brödernas Södermalm – Tjärhovsgatan

Vår ena restaurang på Söder, Brödernas Södermalm, hittar du på Tjärhovsgatan 33. Här finns en fin uteservering under varmare delen av året och mysig inredning. Brödernas Södermalm passar för kompisgänget liksom för familjemiddagen och dejten. Är du sugen på en saftig hamburgare på Södermalm tror vi inte att du blir besviken hos oss!

Vår trevliga uteservering på Brödernas Södermalm

Välkommen till Brödernas Skanstull

Förutom Brödernas Södermalm har vi en restaurang vid Skanstull, på Ölandsgatan 45. Här hittar du förstås burgare i toppklass, vår goda napolitanska pizza och schyssta drycker. Som för alla våra burgarrestauranger i Stockholm har vi inrett Brödernas Skanstull på ett avslappnat sätt. Här ska du känna att du har gott om tid att äta hamburgare på Södermalm och slappna av med ditt sällskap.

trendig interiör på Brödernas Skanstull

Om våra hamburgare på Södermalm

Hur skapas Stockholms bästa burgare? För att utveckla den bästa hamburgaren har vi lagt mycket tid och kärlek på allt ifrån köttet och brödet till hopsättningen. Våra köttpuckar är en blandning av kött och talg och smashas, för att ha den perfekta balansen mellan fett, salt och kött utan att vara för kompakt. Majonnäserna skapar vi från grunden och brödet är ett noga utvalt briochebröd. Självklart har vi riktigt grymma köttfria burgare också för dig som vill njuta av en grym vegoburgare på Södermalm!

hugg in på en grym hamburgare på Kungsholmen

Alla våra restauranger i Stockholm

  • Brödernas Skanstull
  • Brödernas Södermalm, Tjärhovsgatan
  • Brödernas Östermalm
  • Brödernas Kungsholmen
  • Brödernas Liljeholmskajen
  • Brödernas Sickla
  • Brödernas Botkyrka
  • Brödernas Gustavsberg
  • Brödernas Åkersberga
Sugen på en burgare i världsklass? Boka bord på någon av våra schyssta restauranger!